Openingstijden winkel: Ma 12:00 - 18:00, Di - Vr 08:30 -18:00, Za 08:30 - 17:00
Vóór 12:00 besteld = Vandaag bezorgd!

Rouwbloemen

Rouwbloemen zijn onmisbaar tijdens het rouwproces. Het is een laatste groet waarmee u kunt uitdrukken hoeveel uw overleden dierbare voor u heeft betekend. Wij nemen graag de tijd om u goed te adviseren over de kleuren en materialen om zo tot een prachtig boeket te komen die perfect bij de overleden. Wij helpen u graag met deze emotionele keuze en doen dat met liefde en steun. Kom gerust langs bij ons in de winkel voor advies of bel/mail.

Hieronder ziet u een aantal van onze eerder opgeleverde rouwwerken:

Vragen, Advies of Bestellen?

Vul onderstaand formulier in!  Rouwboeket bestellen bij Bloem & Kado

  Bij Bloem & Kado snappen we dat afscheid nemen van een dierbare, in welke omstandigheden dan ook, het ontzettend zwaar is en vaak niet te bevatten voor de naasten die overblijven. Hoe kunt u voorgoed afscheid nemen terwijl u dit helemaal niet wilt? Wij begrijpen dat dit een enorm emotioneel moment is voor u en uw naasten. Daarom staan wij graag voor u klaar om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen die passen bij de wensen van de overledene. Door een rouwboeket persoonlijk te maken, kunt u tijdens het afscheid laten wie uw dierbare was en hoe hij/zij in het leven stond. Het is van ons van groot belang om een stijl toe te passen die past bij de overledene.

  Breed assortiment met prachtige
  rouwboeketten in Den Haag e.o.

  Bij een rouwboeket denk je vaak aan iets treurigs. Toch kunnen rouwboeketten ontzettend mooi en inspirerend zijn. Ze kunnen u en uw naasten troost bieden. Dat is wat bloemen met mensen doen. U kunt rouwboeketten volledig samenstellen naar de wensen van de overledene. Voor diverse karakters hebben wij hoogwaardige kwalitatieve bloemen in ons assortiment. Denken aan een romantisch rouwwerk voor een persoon die zichzelf altijd omringde met gezelligheid en veel liefde. Daarnaast kunt u kiezen voor een jeugdig rouwwerk. Dit rouwwerk laat zien dat de overledene jong was qua leeftijd of jong van geest. Daarom maken wij graag kennis met u en leren we graag de overledene via uw ogen kennen om te zorgen dat het laatste afscheid past bij het karakter van de overledene.

  Verschillende soorten kleuren en soorten rouwbloemen

  Als het om rouwbloemen gaat is er geen goed of fout. Wij vinden dat de rouwbloemen moeten passen bij iemands karakter en er is geen trend of rage die hier aan te pas komt. Wij begrijpen dat dit ontzettend moeilijk is, een boeket samenstellen die past bij het karakter van de overledene. Wij helpen u daar graag bij en hebben al veel ervaring met het samenstellen van de prachtigste rouwboeketten.

  Uitvaartbloemist in Den Haag en omstreken

  Wij zijn gevestigd in Den Haag en stellen voor u de mooiste rouwboeketten en rouwkransen samen. Kom gerust bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies op maat! Ook kunt u ons bellen of mailen. Wij kunnen voor u rouwboeketten, rouwkransen en rouwstukken samenstellen. Dit doen wij met uiterste zorg en alleen met hoogwaardige en verse bloemen. Bloemen die op hun best zijn tijdens een laatste afscheid.

  Rouwbloemen laten bezorgen op locatie

  Bij Bloem & Kado is het mogelijk om uw rouwbloemen, rouwkransen en rouwboeketten te laten leveren op locatie. Dit doen wij middels de beste zorg en geheel persoonlijk. Wij streven ernaar om deze rouwbloemen in de beste conditie af te leveren op locatie zodat wij u kunnen ondersteunen in deze moeilijke periode. Daarnaast kunt u rouwbloemen versturen om iemand sterkte te wensen in een moeilijk periode. Online rouwbloemen bestellen gaat bij ons heel eenvoudig. Tevens kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. We zijn u graag van dienst en helpen u met alle liefde!

  Bloemen bezorgen doen wij in:

  Wij bezorgen onze bloemen persoonlijk met veel liefde op de volgende locaties:

  Ypenburg, Den Haag, Leidschenveen, Leidschendam, Nootdorp, Delft, Pijnacker, Delfgauw, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk en Wassenaar.

  Mocht uw locatie hier nou niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op en wie weet kunnen we alsnog iets voor elkaar betekenen.

  © 2021 Bloem & Kado.