Openingstijden: Di - Za 8:30 t/m 18:00

Over Ons

Vanuit de sfeervolle winkel in het centrum van Ypenburg voorziet de trotse eigenaresse Connie al sinds 2011 haar klanten van creatieve boeketten en toebehoren. De passie voor bloemen ontstond bij Connie al op jonge leeftijd. Haar ouders waren beide bloemkwekers en zo groeide zij op tussen prachtige bloemen. Als jong meisje stond Connie al te trappelen om haar ouders te helpen. Het is dan ook geen verassing dat Connie voor een vakopleiding tot professioneel bloembindster koos. Na het afronden van haar opleiding heeft zij 10 jaar ervaring op mogen doen in verschillende bloemen winkels.
Met haar winkel streeft Connie samen met haar team van professionele bloemstylisten ernaar om haar klanten de hoogste kwaliteit bloemen, boeketten en planten te leveren met een sterke compositie en een persoonlijk tintje.
“Wij geloven dat alle emoties uit te drukken zijn met bloemen en wij helpen u graag met het uiten van deze emoties door persoonlijke boeketten voor u samen te stellen voor iedere gelegenheid.”
Made with ❤️ by Revoltiq

© 2020 Bloem en Kado.